De gesprekken gaan verder .....

05-06-2014

Vandaag in Amsterdam op gesprek geweest bij Mocca, expertisenetwerk cultuureducatie in Amsterdam, om het over een educatief programma als onderdeel van Meerstemmige geschiedenissen, als eerste in Amsterdam in 2015 en daarna in elke andere stad met een Oost- of West-Indische Buurt. Dit wordt wel een project in het project en ik ben blij dat dit in samenwerking met Tuhuteru gaat gebeuren althans zo ziet het er nu naar uit.

Mijn afspraak met stichting Samenwonen - Samenleven, ook Amsterdam, ging helaas niet door maar heb er nog steeds veel vertrouwen in dat hun werkwijze(regie bij de deelnemer) en waarden(wederkerigheid) nauw aansluiten bij die van Meerstemmige geschiedenissen. Ruimte voor persoonlijke verhalen met alle verschillen van dien om vervolgens op zoek te gaan naar de common grounds in de netwerken van stadsdelen van Amsterdam. 

Volgende week gaat het gesprek met Gedeeld verleden Gezamenlijke toekomst verder in Rotterdam waar juni 2014 in het teken staat van Keti Koti (www.ketikotirotterdam.nl) om te zien hoe we op kunnen trekken in de Meerstemmige geschiedenissen van Rotterdam.

< Alle blog items